Η εταιρεία MINERVA παράγει: Ανδρικά εσώρουχα, γυναικεία εσώρουχα και σουτιέν, παιδικά εσώρουχα, εφηβικά εσώρουχα , πυτζάμες γυναικείες, ανδρικές και παιδικές (θερινές και χειμερινές), ρούχα Homewear για το χειμώνα, beachwear και μαγιό για το καλοκαίρι, μπλούζες, T-Shirt, γυναικεία Body, γυναικεία εσώρουχα Lingerie, παιδική και γυναικεία ρόμπα και προϊόντα Unisex (μπουρνούζια). Όλα τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και προωθούνται στην αγορά με το ενδεικτικό σήμα Minerva που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως σήμα προϊόντων διακεκριμένης ποιότητας. Σε αυτό, πέρα από την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, συμβάλλει η επιτυχής δραστηριοποίηση του τμήματος Marketing, καθώς και το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας.

Πέραν των προϊόντων που παράγονται είτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είτε στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής της εταιρείας MINCO ROMANIA S.R.L. είτε ακόμη σε εγκαταστάσεις τρίτων (φασόν), πάντοτε με βάση το σχεδιασμό του συνόλου των προϊόντων από το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας, η MINERVA δραστηριοποιείται στην εμπορία ορισμένων ειδών, που είναι δυνατόν να τοποθετηθούν στην αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεως της εταιρείας.

Τα προϊόντα της κυκλοφορούν με σήματα τα οποία έχουν κατοχυρωθεί τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Τα σήματα, με τα οποία κυκλοφορούν τα προϊόντα της εταιρείας σήμερα είναι τα εξής: MINERVA FORWARD, MINERVA UNDERWORLD, MINERVA FIMELLE, MINERVAKIA, MINERVA BOXER, MINERVA SPORTIES, MINERVA CLASSIC, MINERVA TEEN, MINERVA PYJAMAS, MINERVA MEN GEAR, MINERVA LADY LINE, MINERVA GOSSIP, MINERVA GOSSIP ON THE BEACH.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!