Με σύνθημα το body positivity και απαντώντας στην παγκόσμια τάση που θέλει τη μόδα να μην περιορίζεται από μεγέθη και σωματότυπους, η mat. Fashion δημιουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες μοντέρνα σύνολα που αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα με καμπύλες και την ενθαρρύνουν να αναδείξει τη μοναδική προσωπικότητά της.

H mat. Fashion ιδρύθηκε το 1987 από τη Μαριάνθη και το Γιώργο Μονέδα, με όραμα τη δημιουργία μόδας που κλέβει την παράσταση σε μεγέθη από 48 έως 58. Γρήγορα καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κατηγορία της, καταλαμβάνοντας από το ξεκίνημα κιόλας της λειτουργίας της ηγετική θέση στην ελληνική αγορά plus size μόδας.

Με κεντρικό μήνυμα το “The Real You”, η mat. Fashion υπογράφει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων σε πραγματικά μεγέθη και αξεσουάρ που εξελίσσουν την έννοια του total look και προτρέπει κάθε γυναίκα να αναδείξει τον πραγματικό της εαυτό. Έτσι, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει την περήφανη κοινότητα των πιστών mat. Fashionistas, που διακρίνονται για τη λαμπερή τους διάθεση, την εξωστρέφειά τους και το πάθος τους για τη μόδα και τη ζωή!

H mat. Fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία που μετρά 21 εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και 550 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!