Η εταιρεία KattiS ιδρύθηκε το 1987 και η έδρα της βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 43. Ασχολήθηκε από την αρχή με το νεανικό γυναικείο ρούχο, δίνοντας προσοχή στην ποιότητα των υφασμάτων, τις ραφές και όλα όσα διαμορφώνουν αξιοπιστία στα προϊόντα της. Κατά περιόδους έχει παρουσιαστεί με διαφορετικές φίρμες, είτε ως FAngelique, είτε ως KattiS, είτε πλέον ως Makis Tselios Young Women, παραμένοντας, όμως, η ίδια εταιρεία, με τις ίδιες ικανότητες και την ίδια φιλοσοφία.

Το Μάρτιο του 2009 ξεκίνησε η συνεργασία με τον Μάκη Τσέλιο, ως το μεγαλύτερο σχεδιαστή στην Ελλάδα, ο οποίος υπογράφει τη σειρά που κατασκευάζει η εταιρεία ΚattiS, Makis Tselios Young Women. Αυτή η σειρά αφορά γυναίκες απαιτητικές και δυναμικές, που ζουν έντονες στιγμές. Σε κλασσικές αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνες γραμμές που φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και κάνουν την παρουσία της γυναίκας εντυπωσιακή.

Η εταιρεία KattiS εμμένει στη δημιουργία – κατασκευή προϊόντων στην ελληνική αγορά δίνοντας το δυνατό brand Makis Tselios σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα ρούχα της εταιρείας KattiS διατίθενται σε 215 καταστήματα σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και σε 25 καταστήματα στην Κύπρο.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!