Η CELESTINO είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1974. Προσφέροντας ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς και έχοντας τη δική της παραγωγή, η Celestino έχει καταφέρει να κερδίσει την υποστήριξη των πελατών από το ξεκίνημά της.

Με περισσότερα από 50 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, με μια πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο και με αποστολή και αξίες που βασίζονται σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον (πάνω από 250 εργαζόμενοι), η Celestino καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς τη μοντέρνα και προσιτή εικόνα των fast fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

Σήμερα, η εταιρεία έχει χτίσει μια πολύ ισχυρή ομάδα, από επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας και στελέχη στο ecommerce μέχρι ένα πολύ επιτυχημένο δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με μια ομάδα που εργάζεται στο Παρίσι, τα σχέδια της εταιρείας συμπεριλαμβάνουν την επέκταση της παρουσία της στην Ευρώπη με το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι ο πρώτος βασικός προορισμός.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!