ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Το Υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν την “Ημέρα Πληροφόρησης για Τουρκία, Αίγυπτο και Ισραήλ“.

Η “Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (6ος όροφος), όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις εξής αγορές:

Τουρκία από την κα Παρασκευή Τασάκου, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Άγκυρας και τον κ. Απόστολο Ντιγκμπασάνη, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Κωνσταντινούπολης.

Αίγυπτο από τον κ. Περικλή Δαβανέλο, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Καΐρου.

Ισραήλ από τον κ. Νικόλαο Χριστοδουλίδη, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Τελ Αβίβ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, κα Βασιλική Λοΐζου και η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τα στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων οι αγορές αρμοδιότητάς τους, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους που εμφανίζουν σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων (Q & A), ενώ μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσει δικτύωση (networking) των
στελεχών των Γραφείων ΟΕΥ με τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Επικοινωνία: 210 3382342, 210 3382252, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ

Δελτίο συμμετοχής