ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ATHENS FASHION TRADE SHOW

Ξεκινάει σήμερα την λειτουργία της η έκθεση Athens Fashion Trade Show (AFTS) με περισσότερους από 310 εκθέτες από τον χώρο της μόδας.

Η AFTS τα τελευταία 3 χρόνια ακολουθεί μια συνεχή ανοδική πορεία και έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί ως η κορυφαία έκθεση μόδας στην Ελλάδα και την νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με την ένταξη στην AFTS του Σεπτεμβρίου και του νέου τμήματος kids η έκθεση καλύπτει πλέον όλες τις κατηγορίες της μόδας σε γυναικείο, ανδρικό, εσώρουχο-μαγιό, παιδικό και casual ρούχο, υπόδημα και αξεσουάρ.

Η έκθεση διοργανώνεται στο Metropolitan Expo, θα διαρκέσει 4 ημέρες έως και την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες.