Οι ιδρυτές της εταιρείας ξεκίνησαν την πορεία τους αρκετά χρόνια πριν, αντλώντας εμπειρία από κάθε στάδιο της παραγωγής: κοπτήριο, σχεδιαστήριο, ραφείο, πωλήσεις. Απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις, ταξίδεψαν, γνώρισαν τη μόδα από κοντά και όλα αυτά γέννησαν τη δική τους προσπάθεια, τη VENER, μόλις 25 χρόνια πριν.

Η VENER έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα και ακολούθησε τα βήματα της μόδας σε κάθε πολιτισμένη γωνιά του πλανήτη. Οι ιδρυτές της εμπνέονται από την ομορφιά, τα ταξίδια, τις εναλλαγές της μόδας και την αδρεναλίνη αυτής της δουλειάς και συνεχίζουν να εξελίσσονται. Τα ρούχα VENER απευθύνονται στην εργαζόμενη, δραστήρια γυναίκα που ξέρει τι της πηγαίνει. Είναι κατάλληλα για ξεχωριστές περιστάσεις, έχουν σύγχρονες γραμμές, έμφαση στη ραφή, απόλυτη εφαρμογή και ξεχωριστά υφάσματα, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αναδείξει το δικό της στυλ, το καλό της γούστο, κρατώντας άριστη την ποιότητα σε καλή τιμή.

Η VENER δημιουργήθηκε για τη γυναίκα που ξέρει και θέλει να είναι κομψή και καλοντυμένη όλες τις ώρες, χωρίς να ξοδεύει πολλά. To 2014 το GHM GROUP επεκτάθηκε σε μια νέα μάρκα τη Zoya Apparel που απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό. με εκλεπτυσμένο στυλ και αισθητική.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!