Η εταιρεία NUNU ιδρύθηκε το 2005, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων.

Το ύφος των ρούχων της είναι μοντέρνο και νεανικό, πάντα με γνώμονα τη θηλυκότητα. Η εκάστοτε συλλογή αποτελείται πάντα από μια ευρεία γκάμα ρούχων, που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλο το 24ωρο. Οι ιδρυτές της εταιρείας, με πολύχρονη πείρα στο χώρο της μόδας, έχουν πάντα ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, δίνοντας έμφαση στην επιλογή των καλύτερων υφασμάτων και υλικών αλλά και στην προσεκτική ραφή. Οι σχεδιαστές της ενημερώνονται τακτικά για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με ταξίδια στο εξωτερικό, παρακολούθηση εκθέσεων και μέσω Internet. Σε συνδυασμό με την επίγνωση της ελληνικής αγοράς και των απαιτήσεων της, η NUNU έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα εντελώς δικό της ύφος, αναγνωρίσιμο πλέον από το καταναλωτικό κοινό.

Μέχρι στιγμής τα ρούχα NUNU πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ισραήλ, Αίγυπτο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ν. Αφρική, Γεωργία και το δίκτυο των συνεργατών της μεγαλώνει συνεχώς.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!