Η εταιρεία MATIS, δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και εμπορίας γυναικείας ένδυσης. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες καταστήματα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό ως σημεία πώλησης για τα προϊόντα της, προσδίδοντας ιδιαίτερα υψηλή αναγνωρισιμότητα και κύρος στο brand name της.

Το 2011, ένα νέο βήμα ξεκίνησε! Η επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου, οδήγησε την εταιρεία σε μια ακόμη καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα. Η λειτουργία του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος (www.matis-fashion.com), πρώτου έως τότε, απευθείας από εταιρεία παραγωγής ρούχων, έδωσε την ευκαιρία στον τελικό καταναλωτή που δεν είχε πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα, τη δυνατότητα να αποκτήσει οποιοδήποτε είδος της συλλογής της.

Το 2013 σηματοδότησε την αρχή των ιδιόκτητων σημείων πώλησης της εταιρείας και της συνεργασίας της με τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Ελλάδος. Πρώτο άνοιξε το καινούριο της corner στον 5ο όροφο των πολυκαταστημάτων Attica Citylink της Πανεπιστημίου, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και το δεύτερο στα Αttica του Golden Hall Αμαρουσίου. Το ίδιο έτος εγκαινιάστηκε και ένα νέο ιδιόκτητο κατάστημα στη Γλυφάδα (Α. Μεταξά 27). Παράλληλα, η εταιρεία ξεκίνησε την υλοποίηση μιας αλυσίδας καταστημάτων στην Κύπρο, με πρώτο στην Πάφο (Ιπποκράτους 5 – 7), ενώ ακολούθησαν άλλα δύο, ένα στην Λεμεσό (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Αρ. 12) και το τρίτο στην Λευκωσία.

Το 2016, το πρώτο Outlet κατάστημα ήρθε να προστεθεί στα ιδιόκτητα σημεία λιανικής πώλησης της εταιρείας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 2 στον Πειραιά.

Σήμερα, η εταιρεία MATIS διαθέτοντας ένα δίκτυο πελατών που υπερβαίνει τα 400 καταστήματα τόσο πανελλαδικά, όσο και στο εξωτερικό, συνεχίζει να επεκτείνεται και να πρωτοπορεί εγγυώμενη πάντα, όπως τόσα χρόνια άλλωστε, την ποιότητα των ρούχων της με την ταυτόχρονη σχεδιαστική πρωτοπορία.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!