Η εταιρεία MAESTRI δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία γυναικείων βραδινών ενδυμάτων.

Την ταυτότητα της προσδιορίζουν οι ιδιαίτερες και δυναμικές γραμμές των ρούχων, τα υψηλής ποιότητας υφάσματα, καθώς και η άριστη ποιότητα ραφής τους, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Η έναρξη της δραστηριότητάς της σηματοδοτείται το 1989, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τον Γιώργο και την Ελένη Εμιρλή.

Το 2002, εισέρχεται η 2η επιχειρηματική γενιά, καθώς η νυν ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια των συλλογών MAESTRI HAUTE COUTURE, ALLURE EVENING, TWINS FANTASY, Μαρία Εμιρλή, κόρη των ιδρυτών, ολοκληρώνει την πολυετή φοίτησή της στο φημισμένο “Istituto Europeo di Design di Roma” κι αναλαμβάνει αμέσως το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας.

Το 2012, καθώς η εταιρεία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο της μόδας, προστίθεται στο δυναμικό της ο Κώστας Μπάτσιος και ο Μιχάλης Εμιρλής.

Σήμερα, ο μεγαλύτερος όγκος πωλήσεων σημειώνεται στις αγορές του εξωτερικού καθώς η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο πιστών πελατών και συνεργατών στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή, παράλληλα με το ήδη οργανωμένο δίκτυο στην Ελλάδα.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!