Η LAPIN HOUSE συμπληρώνει 45 χρόνια πρωτοπορίας στο χώρο της παιδικής μόδας. Χρόνια γεμάτα δημιουργία και παιδικά χαμόγελα!

Με οδηγό την ποιότητα, την υψηλή τεχνογνωσία αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική, η εταιρεία δημιουργεί ξεχωριστές παιδικές συλλογές «Lapin House», καθιερώνει νέες τάσεις στο παιδικό ρούχο και αναδεικνύεται διεθνώς σε ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στο χώρο της παιδικής ένδυσης, κερδίζοντας σχετικές διακρίσεις.

Παράλληλα με τη δημιουργία των δικών της προϊόντων, η Lapin House συνεργάζεται πάνω από είκοσι χρόνια με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους σε παιδικό ένδυμα, υπόδημα, αξεσουάρ, είδη βρεφανάπτυξης και παιχνίδι, διανέμοντας brands όπως: Mamas & Papas, Burberry, Polo Ralph Lauren, Timberland, DKNY, Gucci, Hugo Boss, Dsquared2, Dolce & Cabbana κλπ.

Έχοντας ως σημεία αναφοράς την πολυετή εμπειρία της, τα πρωτοποριακά concept παιδικών καταστημάτων της και τα ανταγωνιστικά της προϊόντα, η Lapin House αναπτύσσει δυναμικά ένα διεθνές δίκτυο λιανικής πώλησης βασιζόμενο τόσο στο εξειδικευμένο σύστημα franchise της, όσο και σε άλλες μορφές συνεργασίας.

Στόχος όλης της οικογένειας Lapin House ήταν και παραμένει να προσφέρει με υπευθυνότητα και αγάπη ό,τι καλύτερο στα παιδιά μας… στα ομορφότερα παιδιά του κόσμου!

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!