Η Dansport είναι εταιρεία αθλητικών ρούχων και ειδών χορού, η οποία άρχισε να λειτουργεί από το 1988. Η εταιρεία ασχολήθηκε στην αρχή της λειτουργίας της με ρούχα και αξεσουάρ για το χορό και τη ρυθμική και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην παραγωγή των αθλητικών ρούχων. Όλα τα χρόνια παρουσίας της στο χώρο της αθλητικής ένδυσης έχει ξεχωρίσει για την άριστη ποιότητα των ρούχων της και όλων των ειδών.

Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η παρουσία της στο χώρο και στην πόλη όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ισχυρή απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων της και της εμπιστοσύνης των πελατών της σε αυτά. Η παραγωγή της εκτείνεται σε συλλογές για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, με ρούχα ιδανικά για τη γυμναστική, το τρέξιμο, την κολύμβηση, καθώς και για το χορό, το μπαλέτο και τη ρυθμική γυμναστική.

Οι συλλογές της Dansport ακολουθούν πάντα τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χώρου της αθλητικής ένδυσης. Από την επιλογή των πρώτων υλών, μέχρι το σχεδιασμό και την παραγωγή των ρούχων, η εταιρεία συνεργάζεται με αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου, αποδίδοντας τη μέγιστη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η παραγωγή της συνεχώς εξελίσσεται με σκοπό να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα της αγοράς και με τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ένδυσης και των υφασμάτων.

Οι άνθρωποι της Dansport πιστεύουν πως το αθλητικό ρούχο είναι κάτι παραπάνω από ένας τρόπος ένδυσης, είναι τρόπος ζωής.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!