Η εταιρεία Φράγκος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4000 τ.μ. που στεγάζουν τις λειτουργίες και τις δραστηριότητές της. Τις εγκαταστάσεις συμπληρώνει ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων, επιφάνειας 5000 τ.μ.

Η εταιρεία απασχολεί περίπου 120 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν όλα τα τμήματα και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας παιδικών ενδυμάτων.

Εκπροσωπεί τέσσερα μεγάλα ελληνικά brands, Marasil, Mandarino, Sprint και Kitten, καθώς και το διεθνές brand Pierre Cardin, καλύπτοντας έτσι ηλικίες από νεογέννητα έως και 16 ετών παιδιά.

Από την αρχή της δημιουργίας της, η Φράγκος Α.Ε. προσανατολίστηκε στη δημιουργία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η ποιότητα των προϊόντων – για την οποία και έχει αναγνωριστεί η εταιρεία στην ελληνική και διεθνή αγορά – είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών για την επιλογή των πιο σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και εξάπλωση των προϊόντων της καλύπτοντας ένα ευρύ δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων που περιλαμβάνει 392 καταστήματα πελατών χονδρικής και 47 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης, ιδιόκτητα και franchise. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έκανε την είσοδό της στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.maisonmarasil.com.

Επίσης, δραστηριοποιείται στο εξωτερικό στην Κύπρο, Ιταλία, Ρωσία, Oυκρανία, Παναμά, Σιγκαπούρη, Λίβανο, Μάλτα, Αλγερία και Σερβία.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!