Η ΝΟΤΑ ιδρύθηκε το 1962 από το Θοδωρή και τη Νότα Μασσέλου και σήμερα βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης γενιάς της οικογένειας. Από τα πρώτα της βήματα η εταιρεία στηρίχθηκε στο design και στην καλή ποιότητα των προϊόντων της χάρη στην οποία καθιερώθηκε γρήγορα στην αγορά.

Εκτός από τα ρούχα για το σπίτι για τον ύπνο της Νότα, τα οποία σχεδιάζονται στην Ελλάδα, η εταιρεία διανέμει τις γαλλικές συλλογές εσωρούχων Simone Pérèle, Implicite, Wacoal, τα ισπανικά μαγιό Tessy & Roidal καθώς και τη σειρά ανδρικών και γυναικείων εσωρούχων της Jockey International.

Οι συλλογές της Νότα φιλοξενούνται στα δύο καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα, Ακαδημίας 17 & Βουκουρεστίου, στο Νέο Ψυχικό, Ομήρου 10, σε τρία shops-in-a-shop στο Attica, Hondos Center Ομόνοιας και στο Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε καλά καταστήματα εσωρούχων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά η συλλογή της Νότα πωλείται και σε εξειδικευμένα καταστήματα και πολυκαταστήματα στη Γαλλία, Αγγλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, Μογγολία, Ουγγαρία, Ρωσία, Λίβανο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία κ.α.

Αν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την προσθέσουμε!